YOUR BRAND OUR PASSION

Onze meest recente cases

Service op maat tijdens COVID-19

Onze promotieteams ondersteunen supermarkten en distributiecentra tijdens de uitbraak van het Corona virus. Wij zorgen dat bezoekers en werknemers veilig en gezond blijven tijdens een bezoek aan hun vertrouwde winkel of werkplek.

OneFit x Decathlon photobooth fun!

Onze promotieteams hebben de bezoekers van de Decathlon enthousiast gemaakt voor sporten met OneFit! Door middel van onze photobooth hebben we sportieve foto’s en GIF’s kunnen maken terwijl wij een lijst met prospects hebben verzameld voor de speciale welkomstactie van OneFit.

Wellness core landelijke instore demonstraties

Onze promotors hebben voor deze natuurlijke diervoeding in tientallen dierenspeciaalzaken door heel Nederland winkeldemonstraties verzorgd. Door middel van trainingen en onze ervaring hebben we in deze campagne een redemption-rate van maar liefst 60% behaald!

Tiqets internationale flyercampagne

Met enthousiasme, toewijding en een enorme lach op onze gezichten hebben wij gedurende een zonnig weekend Tiqets vertegenwoordigd en gezorgd voor een stijging in de internationale merkbekendheid en voor een duidelijke verhoging van het aantal gebruikers van de diensten van Tiqets!

Friesland Campina – Firma Kaas

Wij zijn het gezicht van Firma Kaas en door de inzet van goede, gemotiveerde en eerlijke verkopers hebben wij Firma Kaas op een effectieve, maar vooral leuke manier een grote boost gegeven door middel van sales en ledenwerving!

Services we serve to all over the world

From banking and insurance to wealth manage and on securities distribution, we dedicated the financial services them the team serve all major sectors. of the industry.