Gemotiveerde promotors en opvallend materiaal bij uw beursdeelname

Met het inzetten van onze promotieteams bij beurzen of events zorgt u voor persoonlijk contact met uw doelgroep. King Promotions is het gezicht van uw merk en dat vinden wij geweldig!

Op een beurs of evenement maken we gebruik van een tijdelijk platform waar bezoekers en aanbieders elkaar treffen. Onze merkambassadeurs zorgen ervoor dat uw merk wordt onthouden door de bezoekers die met enthousiasme terug denken aan de campagne tijdens het evenement. 

King Promotions bij Beurzen en Events

Het publiek van een beurs of evenement heeft de tijd en verwachten niets minder dan een ervaring. Hier kan men zien, ruiken, proeven wat uw merk te bieden heeft. De ideale manier om in contact te komen met uw potentiële klanten. Klantloyaliteit creëren? Die kans grijpen wij aan bij een beurs of evenement. Hier komt namelijk alles samen. Het aanbieden van samples, folders, audiovisuele middelen, de producten en een team van promotietoppers!

Organisatie van uw beurs

Als Full-service bureau zorgen wij ervoor dat u het beste uit de beursdeelname haalt.  Zo bieden wij een breed assortiment om uw beursdeelname optimaal tot uitvoer te brengen.

Ontwerpen van de stand en standbouw, audio-visuele apparatuur, meubilair, mascottes en nog veel meer. Kortom het gehele pakket aangepast aan uw wensen en budget. 

Het succes van een beursdeelname is niet alleen afhankelijk van een mooie stand. Met een creatieve aanpak maar vooral met enthousiaste verkopers brengen we het geheel tot een groot succes!

Wij adviseren uw graag geheel vrijblijvend over uw beursdeelname. 

 

Consumentenbeurzen

Beurzen en events met King Promotion logo