Van tests tot uitgebreide campagnes

Uw doelgroep bereiken door middel van flyer campagnes? King Promotions zet gemotiveerde merkambassadeurs in om uw doelgroep bij elke flyer campagne enthousiast te maken voor uw merk! 

Door middel van flyer campagnes komen veel consumenten in een korte tijd in aanraking met uw merk. Het creëren van een moment tussen het merk en de consument in een paar seconden is hier belangrijk. Niet alleen om brand-awareness te creëren op korte termijn, maar ook om te zorgen dat het merk op de lange termijn in het hoofd van de consument blijft hangen. Dit realiseren wij door de inzet van geschikte merkambassadeurs die er representatief uitzien, uw doelgroep ontvangen met een brede lach, en die over de nodige kennis en ervaring beschikken op het gebied van promotie acties.

Wat doet King Promotions met flyer campagnes?

Afhankelijk van uw beoogde doelgroep kunnen flyer campagnes op verschillende momenten en op verschillende locaties worden uitgevoerd, zodat de consumenten uit de juiste doelgroep worden bereikt. Flyer campagnes kunnen georganiseerd worden in grote binnensteden, op het strand, drukke stations of in winkelcentra in heel Nederland. Zowel in kleine als in grote oplages!

Wij hebben ervaring met met diverse campagnes en combineren uw wensen en doelstelling met onze kennis. Samen organiseren wij een promotiecampagne die uw klant niet snel zal vergeten.

Bent u geïnteresseerd om samen te werken met ons? Neem gerust contact op! Ook voor vrijblijvend advies. 

 

Benieuwd naar onze andere diensten? klik hier!