Een boost voor uw merk op locatie!

Een echte boost geven aan de verkoop van uw product of dienst? Dat kan met instore demonstraties. Een instore demonstratie is dé manier om uw product of dienst aan te bieden in een winkel waar het product direct gekocht kan worden. Wij maken niet alleen de bezoeker razend enthousiast over uw product, maar uw product kan ook direct op locatie worden aangeschaft. Bezoekers van winkels en supermarkten zijn namelijk al op zoek naar een geschikt product! 

Het effect van instore demonstraties

Instore demonstraties hebben in de winkel een direct effect aangezien de aankoopbeslissing direct gemaakt kan worden bij Point Of Sale. Dit zorgt voor een meetbare en succesvolle campagne!

Bij een instore demonstratie wordt de normale omzet verveelvoudigd, maar de demonstraties hebben ook een belangrijke invloed op de langere termijn. Klanten hebben de mogelijkheid om het product direct te proeven en direct aan te schaffen. Psychologische concepten zoals de ‘Hot-cold empathy gap‘ en de ‘Cognitive dissonance theory’ en op de juiste manier aanwezig zijn zorgen ervoor dat klanten het product aanschaffen.

Door de demonstratie te combineren met een korting zoals ‘2 halen 1 betalen’ of ‘3e product gratis’ wordt het proefmoment direct opgevolgd. Wij evalueren de verkoopcijfers en kunnen deze op langere termijn blijven monitoren ook na de demonstratie. Zo zien we ook het effect van onze inspanningen weken of maanden na de daadwerkelijke demo! 

Instore promotie bij de supermarkt, dame laat mensen wat proeven                                              Instore promotie bij de boekenwinkel in samenwerking met Sinterklaas en de Pieten

Er zijn veel verschillende vormen van instore demonstraties zoals tastingskookdemonstratiesverkoopacties en animaties. Bij een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij een op maat gemaakte campagnes samenstellen! Vind ons ook op fieldmarketing.arenacampus.nl“, de fieldmarketing startpagina

Vrijblijvend advies aanvragen?, klik hier!

Kortom, met een instore demonstratie beïnvloeden we de bezoeker positief en kan de bezoeker direct een beslissing nemen en afrekenen. Dit maakt de demonstratie goed meetbaar en laagdrempelig, maar vooral heel erg succesvol en leuk! Geïnteresseerd in onze andere diensten? Aarzel niet en kijk ook naar onze andere diensten!   

                                                            Instore promotie met dame op de voorkant wijzend naar producten