Leadgeneratie en ledenwerving 

Met deze vorm van sales verzamelen onze ambassadeurs warme leads waar u later op uw eigen salesafdeling mee aan de slag kan! Uiteraard kunt u dit ook aan onze in-house salesafdeling die overtuigt aan de telefoon. Leadgeneratie en sales is onze specialiteit!

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om direct leden te werven. Deze worden op locatie ingeschreven door onze verkopers. Door de persoonlijke aanpak, onze professionele houding en onze affiniteit met sales zijn wij in staat uw doelgroep enthousiast te maken over uw merk! 

Pro-actief en betrokken bij direct sales

Wij halen goed meetbare resultaten met een pure vorm van koude acquisitie. Onze verkopers zijn actief op onder andere evenementen, op straat en op beurzen. Elke campagne benaderen wij zorgvuldig en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Wij beginnen met een test en zullen klein starten. Vervolgens zullen wij deze campagne gestructureerd uitbouwen om de opgestelde doelstellingen te behalen.

Man met producten in zijn hand is klaar voor Ledenwerving en SalesMensen praten buiten, Ledenwerving en Sales in werking

 

Bent u geïnteresseerd in onze andere campagnes, klik hier!

Vrijblijvend advies voor uw salescampagne? Neem contact met ons op!