Voelen, proeven en zien

Met sampling campagnes komt uw doelgroep daadwerkelijk in aanraking met uw product. De bezoeker kan uw product ervaren, voelen, proeven en zien. De meest directe manier van promotie. Deze manier van promotie is dus erg effectief voor uw merk.

Uw product kan worden getest en gepromoot bij een groot aantal potentiële klanten. De consument ervaart de ambiance en sfeer wat resulteert in een positieve merkervaring en klantloyaliteit. 

Niet alleen tijdens de sampling is er een voordelig effect op uw verkoopcijfers, ook weken of zelfs maanden na de campagne is het effect nog steeds merkbaar. 

King Promotions met de beste Sampling Campagnes

Wij zorgen voor de beste locaties, het beste moment en de juiste boodschap voor de sampling campagne. Dit, gecombineerd met aansprekende promotie materialen en onze enthousiaste ambassadeurs, zorgt voor een onvergetelijk moment. Uw product zal worden geassocieerd met deze unieke beleving. Hierdoor zal de positionering van uw merk compleet zijn.  Een sampling campagne zorgt voor een directe verkoopimpuls en voor een merkbeleving bij een grote en specifieke doelgroep. Ook kan een sampling campagne op verschillende plekken plaatsvinden gericht op uw doelgroep. 

Wilt u weten hoe wij uw merkbekendheid en klantloyaliteit kunnen verhogen doormiddel van een sampling campagne? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies!

Zie ook onze andere campagnes en diensten die we uitvoeren!