Vacature ondernemerschap/commerciële studie King Promotions

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ondernemende topper die met deze stage het verschil wilt maken. Jij gaat helpen ons bedrijf uit te bouwen en door jouw mentaliteit komen er dingen gedaan. Je werkt samen met de ondernemer/oprichter van King Promotions, wordt echt onderdeel van het team en krijgt ruimte om mee te ondernemen in het bedrijf. Wij vragen aan jou om je te verdiepen in het werven van nieuw talent binnen ons bedrijf. Wij willen hard groeien en ons personeelsbestand moet meegroeien.

Wat je gaat doen

Jij gaat meewerken in het bedrijf, gaat mee ondernemen met de eigenaar van King Promotions en gaat ontdekken hoe de fieldmarketing branche in elkaar zit. Jouw opdracht gaat over het rekruteren van nieuw talent binnen King Promotions en jij gaat ons ondersteunen in ons dagelijks werk.

Je werkomgeving

Wij werken in een flex-kantoor in Amsterdam Oost. Hier ben je samen met de oprichter/eigenaar aan het werk voor King Promotions. Ook ga je mee naar afspraken en borrels maar we kunnen ook gewoon lekker werken in een skybar ergens in het centrum. We zijn flexibel!

Jouw profiel

Ben jij een ondernemende HBO topper die wilt leren wat ondernemen is in een fieldmarketing en sales bedrijf  in Amsterdam? Wij zijn direct, hebben een hart van goud en hebben het Amsterdamse hart op de tong. Als jij hierbij past dan zoeken wij jou!

Ons aanbod

Wat schuift het zal je denken. Hieronder wat wij jou bieden

 – Écht ervaring opdoen in ondernemen en het leiden van een team

– Een stagevergoeding van €350,- met mogelijkheden om meer geld te verdienen.

– Vul jij extra promotiediensten in naast het werk wat wij van jou verwachten?

– Dan wordt je net zo uitbetaald als een promotor bij King promotions! Een stage en bijbaan in 1 dus.

– Kans om na je stage bij King Promotions te blijven werken en te groeien.

– Samenwerken met eigenaar van King promotions, werken op de leukste plekken in Amsterdam en borrels en etentjes met het team meepakken!

Jouw reactie!

Lijkt dit jou wat en wil je samen met ons voor goud gaan? Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!

Solliciteer door je gegevens hieronder achter te laten!

Stage ondernemerschap commerciele studie