Vacature ervaren Straatverkoper – Randstad

Wil jij alle voordelen van een fulltime baan maar dan op basis van wanneer het JOU uitkomt? Hou jij van winnen en deals binnen slepen? Bepaal zelf wanneer je wel en niet kunt werken. Ideaal toch?

Mouwen opstropen en gas erop!

Met de vacature Ervaren Straatverkoper werk je aan veel verschillende opdrachten rond Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.Jij houdt je bezig met het werven van leden voor onze opdrachtgevers en donateurs voor onze goede doelen!

 Het is een ‘flexfunctie’. Dat betekent dat je geen vaste uren hebt en zelf je dagen kunt uitkiezen. Ga je voor veel afwisseling in verschillende steden of werk jij liever meerdere keren aan dezelfde opdracht.

Wat vragen wij van jou als straatverkoper?

Bij ons is het vooral van belang dat je spontaan, gemotiveerd, enthousiast en vooral ambitieus bent. Je werkt in leuke teams maar je moet ook alleen kunnen functioneren. Je hebt ervaring in de verkoop en bent zelfverzekerd. Ben jij student of gewoon op zoek naar een flexibele (bij)baan? Solliciteer dan gerust of kom eens langs dan bespreken we de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou als verkoper?

Wij bieden verschillende trainingen aan om onze toppers zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Je leert hier van alles over bijvoorbeeld sales, fieldmarketing, customer experience en merkactivatie. Daarnaast doe je ontzettend veel mensenkennis op, vieren wij vrijdagmiddagborrels, heb je flexibele werkroosters en werk in een bedrijf met gewoon een goede vibe. Ook krijg je bij ons de kans om mee te groeien met de organisatie en ideeën & plannen voor te leggen die ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Kortom; heb jij geen moeite met flexibele werktijden en wil jij een toffe, afwisselende maar bovenal leuke (bij)baan? Solliciteer dan direct!

Solliciteer door je gegevens hieronder achter te laten!

 

Ervaren straatverkoper