Vacature Promotiemedewerker – King Promotions – Randstad

Wil jij alle voordelen van een fulltime baan maar dan op basis van wanneer het JOU uitkomt? Bepaal zelf wanneer je wel en niet kunt werken. Ideaal toch?

 Wat ga je doen als promotiemedewerker?

Als promotiewerker werk je aan veel verschillende opdrachten rond Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Met soms uitschieters naar het buitenland. We brengen merken onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Dit doen we door bijvoorbeeld flyercampagnes, winkeldemonstraties of een sampling campagne. Het is een ‘flexfunctie’. Dat betekent dat je geen vaste uren hebt en zelf je opdrachten uit kunt kiezen. Ga je voor veel afwisseling in verschillende steden of werk jij liever meerdere keren aan dezelfde opdracht.

Wat vragen wij van jou als promotiemedewerker?

Bij ons is het vooral van belang dat je spontaan, gemotiveerd en enthousiast bent. Je werkt in leuke teams maar je moet ook alleen kunnen functioneren. Wat jouw werkervaring is maakt voor ons niet uit. Ben jij student of gewoon op zoek naar een flexibele (bij)baan? Solliciteer dan gerust of kom eens langs dan bespreken we de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou als promotiemedewerker?

Wij bieden verschillende trainingen aan om onze promotors zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Je leert hier van alles over bijvoorbeeld sales, fieldmarketing, customer experience en merkactivatie. Daarnaast doe je ontzettend veel mensenkennis op, vieren wij vrijdagmiddagborrels, heb je flexibele werkroosters en werk in een bedrijf met gewoon een goede vibe. Ook krijg je bij ons de kans om mee te groeien met de organisatie en ideeën & plannen voor te leggen die ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Kortom; heb jij geen moeite met flexibele werktijden en wil jij een toffe, afwisselende maar bovenal leuke (bij)baan? Solliciteer dan direct!

 
 

Solliciteer door je gegevens hieronder achter te laten!

Vacature merkambassadeur