Wie zijn wij? King Promotions in London!

Aanpakken, gas geven en voor goud!

Wie zijn wij?

Your Brand, Our Passion!

Wie zijn wij? Hét fieldmarketingbureau van Amsterdam, King promotions. Met behulp van ons jonge team hebben wij de ambitie om de beste te zijn in wat wij doen. Een flinke dosis lef en Amsterdamse branie zorgen ervoor dat wij elke keer weer voor een geslaagde campagne en onvergetelijke promotiedagen zorgen!

Wilt u een promotiecampagne die blijft hangen bij uw klanten?, klik hier!

King Promotions zoekt altijd nieuwe mensen om ons team te versterken! Wil je kijken of jij past bij ons team, aarzel niet te solliciteren op onze vacatures. We zijn flexibel, gezellig en jij bepaalt zelf wanneer je werkt! Ideaal als bijbaan maar ook als full-time uitdaging. 

Wij gaan groeien in onze kennis, investeringen in training en gaan nog meer de diepte in om te zorgen dat wij onze klanten en toekomstige klanten altijd kwaliteit kunnen bieden. Your Brand, Our Passion is onze motto en daar streven we naar!

De missie van King promotions is om altijd waarde te kunnen leveren, plezier in ons werk te hebben en van elke actie een feest te maken! 

Wij willen altijd waarde kunnen leveren aan onze cliënten. Een combinatie van professionaliteit en plezier maakt ons mogelijk om van elke actie een feest te maken!

Onze kernwaarden zijn simpel: eerlijk zijn, recht voor zijn raap communiceren en transparant zijn.